Derfor er denne opskrift guld værd...
Den er nem og overskuelig at lave, og man har lun godter inden for en lille time...
Denne opskrift er til ca. 15 lækre basser. | |||||||||||||||||||
Kanelsmør:
150g smør
2 spsk kanel
5 spsk sukker
Bland dette sammen til en blød masse.
Dej:
150g smør
2 spsk kanel
5 spsk sukker
Bland dette sammen til en blød masse.
Dej:
6 spsk vand
50g gær
50 g smør
8 dl mel
1 tsk salt
3 spsk sukker
3 dl letmælk
Smelt smøret og lad det afkøle.
Opløs gær i det lukne vand.
Bland alle indgredienserne sammen til en dej og ælt denne.
Rul dejen ud til en stor firkant.
Spred kanel smøret ud på hele fladen.
Rul firkanten til en roulade og skær skiver af denne til den tykkelse du ønsker.
Sæt sneglene på en bageplade til hævning under en fugtigt viskestykke.
Lad disse hæve ca 30 min
Pensel og bag i forvarmet ovn ved 225 grader ca 12 min (til de er gyldne).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar