Derfor bilver der sommeren over serveret denne herlige dessert til vores gæster.
En skøn og NEM tærte som jeg elsker.
Indgredienser;
100 g sukker
2 æg
100 g smeltet smør
100 g hvedemel
100 g kokosmel
1 tsk bagepulver
Korn fra en 1/2 stang vanilje
100 g rå marcipan i små tern
300 g rabarbar i små skiver
3-4 spk rørsukker
Æg og sukker piskes godt sammen.
Rør det smetet smør i lidt ad gangen.
Bland mel, kokos, bagpulver og vaniliekorn sammen og vend i dejen.
Tilsæt herefter marcipan og 1/3 af rabarbarene.
Hæld massen i en smurt tærteform.
Hæld resten af rabarbarene over tærten og pres dem let ned i dejen.
Drys med rørsukker.
Bag ved 170 grader i ca 30 min .
Server med vanilieis, gerne en lækker Italiensk en af slagsen.
Er man mere til den dansk udgave, server da med kold flødeskum.
Velbekomme og god sommer ;)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar